Wensen realiseren

- u de wensen, wij aan de slag –

Indien u besluit om tot uitvoering over te gaan, dan begeleiden wij dit graag. Het begint met een goede en uitgebreide voorbereiding. De startdatum, de (ver)bouwperiode en de planning worden vastgelegd. Na al het denken, afwegen, overwegen en rekenen kan worden gestart met het realiseren van uw woonwensen.
Tijdens de uitvoeringsperiode zijn wij frequent aanwezig zodat er snel en adequaat geschakeld kan worden. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor de aannemer en onderaannemers.

Zo zorgen wij dat de werkzaamheden van de diverse partijen in het proces optimaal op elkaar worden afgestemd. Wij controleren de kwaliteit van de werkzaamheden, bewaken de gemaakte afspraken, de planning en de financiën. In nauw overleg met u en met tussentijdse evaluaties zorgen wij ervoor zorgen dat wordt uitgevoerd wat is afgesproken. Gedurende het bouwproces is er ruimte om aanvullende wensen in te brengen. Door onze frequente aanwezigheid is het vaak mogelijk om dit kostenneutraal of minimaal budgetvriendelijk te laten uitvoeren.

Kortom, wij nemen u de zorgen uit handen. Geen stress voor u bij deze verbouwing!

De prijs voor deze dienst is afhankelijk van de omvang van het project.

Klik hier voor algemene informatie.