Wensen uitwerken

- u de wensen, wij het uitvragen van prijzen –

De volgende stap is het op een rijtje krijgen van de kosten. Van het gekozen schetsplan wordt een indelingsplattegrond gemaakt. Deze dient als basis om een wensen- en specificatieoverzicht op te stellen. Daarin wordt uitgebreid beschreven wat het beoogde resultaat dient te zijn. Materiaalkeuzes, kleur en andere elementen worden in deze fase ingevuld. Binnen onze woonwensmethode vormt dit overzicht samen met de plattegrond de basis voor het in concurrentie uitvragen van offertes. De keuze aan wie we uitvragen wordt in overleg met u genomen. Natuurlijk nemen we op uw verzoek ook uw eigen specialist of aannemer mee in de uitvraag.

Met (onder)aannemers wordt de woning bezocht en de specifieke werkzaamheden doorgenomen om een offerte te kunnen indienen. Wij controleren de offertes op volledigheid en juistheid. Omdat niet iedere aannemer dezelfde wijze van offreren hanteert wordt een vergelijkingsoverzicht gemaakt. Met dit overzicht wordt duidelijk wat er tegen welke prijs geboden wordt. We bespreken de resultaten zodat u tot een weloverwogen keuze kunt komen.

Binnen ons netwerk hebben we specialisten die in kwalitatief hoogstaand werk leveren en prijstechnisch interessant zijn. Ook kunnen we voor u interessante aankoopkortingen bereiken op het gebied van de keuken, sanitair, deuren, vloer- en wandafwerking. Het aspect budget versus wensen maakt onderdeel uit van de besluitvorming. Als de keuze is gemaakt, wordt er een startdatum en een (ver)bouwperiode afgesproken. Met de (onder)aannemer(s) worden nadere afspraken gemaakt, aangaande planning en uitvoering.

De prijs voor deze dienst is afhankelijk van de omvang van het project.

Klik hier voor algemene informatie.